2ο Webinar MBK - Παρασκευή 18/12/2020

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΜΒΚ,

Το επόμενο σεμινάριο του ΜΒΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/12/2020 με ώρα έναρξης 16.00 συνολικής διάρκειας μίας ώρας. Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δυο παρουσιάσεις διάρκειας περίπου 20 λεπτών η κάθε μία με χρόνο για ερωτήσεις διάρκειας περίπου 5 λεπτών στο τέλος κάθε εισήγησης:

1) Εισηγήτρια: Ανθή Καρναούρη (Βιολόγος, MSc, PhD) - Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια του Ε.Μ.Π., Σχολή Χημικών Μηχανικών & Συνεργαζόμενη Ερευνήτρια (Associate Senior Lecturer), Luleå University of Technology (Sweden)

Τίτλος Εργασίας: Αξιοποίηση της λιγνοκυτταρινούχου βιομάζας προς την παραγωγή γαλακτικού οξέος, ω-3 λιπαρών οξέων και πρεβιοτικών ολιγοσακχαριτών ως προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας

2) Εισηγήτρια: Όλγα Παπαδοπούλου (Γεωπόνος, MSc, PhD) - Post Doc Researcher, Institute of Technology of Agricultural Products, Hellenic Organization DEMETER, Greece

Τίτλος Εργασίας: Χρήση φυσικών αντιμικροβιακών ουσιών για την ανάπτυξη νέων τυροκομικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών Συνημμένες οι περιλήψεις των εργασιών.

Συνημμένες θα βρείτε τις περιλήψεις των εργασιών.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα της Webex ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m56b10b3764037b6ad4... Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο σεμινάριο.

Με εκτίμηση,

Από το ΔΣ

Συνημμένα αρχεία: 
AttachmentSize
PDF icon Abstract_Papadopoulou.pdf61.24 KB
PDF icon Abstract_Karnaouri.pdf57.97 KB