1ο Webinar ΜΒΚ - Παρασκευή 4/12/2020

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΜΒΚ,

Τα σεμινάρια του ΜΒΚ ξεκινούν την Παρασκευή 4/12/2020 με ώρα έναρξης 16.00 συνολικής διάρκειας μίας ώρας.

Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δυο παρουσιάσεις διάρκειας περίπου 20 λεπτών η κάθε μία με χρόνο για ερωτήσεις διάρκειας περίπου 5 λεπτών στο τέλος κάθε εισήγησης:

1) Εισηγήτρια: Ευανθία Μάνθου, Υπ. Διδάκτωρ, Γεωπονικό Παν. Αθήνας

Τίτλος Εργασίας: Αξιολόγηση της μικροβιακής αλλοίωσης τροφίμων φυτικής προέλευσης μέσω της χρήσης ταχέων, μη παρεμβατικών μεθόδων-αισθητήρων και καινοτόμων μοριακών τεχνικών

2) Εισηγήτρια: Λεμονιά Φένγκου, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, Γεωπονικό Παν. Αθήνας

Τίτλος Εργασίας:Ταχείες Μέθοδοι Εκτίμησης της Μικροβιολογικής Ποιότητας και Ανίχνευσης της Νοθείας σε Ζωικής Προέλευσης Τρόφιμα

Συνημμένες οι περιλήψεις των εργασιών.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα της Webex ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m7dd69ee70bb509e070...

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο σεμινάριο.

Με εκτίμηση,

Από το ΔΣ

Συνημμένα αρχεία: